Kauden avajaiset järjestettiin poikkeuksellisesti launataina 10.5. Toiminta oli tosin entisten kaltaista eli puhuttiin pehmosia, paranneltiin maailmaa, yritettiin hivenen siivoilla ja tietysti surffailtiin.

Kesän aikana järjestettiin kolme surfkurssia joilla oli yhteensä 20 osanottajaa. Kaikki oppivat perusasiat. Lisäksi uusia seuralaisia opastettiin pikaisesti purjelautailun saloihin.

Kesällä järjestettiin kaksi yleisölle avointa, ilmaista kokoeilutapahtumaa Sääksissä. Tapahtumat järjestettiin yhdessä maahantuojien kanssa. Tapahtumilla saatiin näkyvyyttä ja paljon kokeilijoita.

Nurmijärven lukion abiturienttejä kävi syyskuussa kokeilemassa purjelautailua Sääksissä. Noin 17 abiturientille järjestettiin ilmainen kokeilupäivä jo toisen kerran.

Teräs-surffari hoidettiin läpi jo totutulla tavalla.

Hanko MM-open oli paikallaan ja osanottajajoukko oli runsas. Mukana oli myös junioreita omasta takaa iltaelämästä huolehti Hangon iltaelämä monipuolisine ruokapaikkoineen. Itse kilpailu oli tuulinen koko viikonlopun.

Seuran mestaruuskilpailu pidettiin Hanko MM-Openin yhteydessä. Seuran mestariksi ajoi Seppo Lehti, toisena Tero Toivonen ja kolmantena Juha Blinnikka.

Ranking-mestariksi taituroi Jarmo Vuori. Toisena Veikko Alander ja kolmantena Esa Reijonen. Ranking-sarjaan kuului kaikkiaan 19 + 1 kilpailua. Kilpailijoita 20.

MUUTA

Seuran jäsenmäärä oli 121 jäsentä. Uusia tulokkaita on ollut kiitettävästi kurssien ja yleisen näkyvyyden kautta

Seuran jäsenistö osallistui useisiin kilpailuihin hyvällä menestyksellä joista tuonnempana uuden julkaisun yhteydessä. Erityismainintana Starboard Gemini (Tandem) MM-kilpailuissa Blinnikka Juha + Dani sijoittuvat hopealle. Olympialuokassa (RS:X) Timi Hellman sijoittui junioreiden EM-kilpailuissa sijalle 23.