HySurf

Koulutusta


Jos olet kiinnostunut monipuolisesta, sporttisesta, mutta samalla luonnonmukaisesta urheilusta ja kuntoilusta, niin aloita surffaus. Suomessa siihen on luontaiset mahdollisuuden niin sisävesillä kuin merelläkin.

HySurf tarjoaa Sinulle helpon tavan tutustua lajiin.  Ikä tai sukupuoli ei ole tätä harrastusta rajoittava tekijä, ainoastaan hieman urheiluhenkeä ja jonkinmoinen uimataito vaaditaan.

Surffauksen peruskoulutus

HySurf tarjoaa kesäisin muutamia julkisia koulutustapahtumia Surffauksesta kiinnostuneille Rajamäen Sääksjärvellä.

 

  • Hyvä oppimistulos. Opetus tapahtuu kokeneiden Purjelautailuharrastajien toimesta.
  • Helppoa ja vaivatonta käydä. Kurssipaikkana toimii Rajamäen Sääksjärvi, varusteet ja asusteet kuuluvat kurssin hintaan.
  • Turvallista. Kaikessa koulutustoiminnassa noudatetaan käytännöllisiä ja hyväksi todettuja, turvallisia menetelmiä.
  • Bonuksena HySurfin jäsenyysmahdollisuus ilman liittymismaksua ja siten seuran kurssilaudat veloituksetta käyttöösi harrastuksen jatkon turvaamiseksi.

Sisältö ja muoto

  • Kurssit alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät n.3 -tuntia kerrallaan jatkuen tiistai ja keskiviikko päivinä. Koko kurssin kesto on noin 10 tuntia
  • Lauta, riki, puku ja kengät kuuluvat varusteisiin, sekä tarvittaessa kelluntaliivit
 
Räätälöidyt Surffaustapahtumat

HySurf tulee tarvittaessa yrityksesi kesätapahtumiin kouluttamaan surffausta tästä sporttisesta harrastuksesta kiinnostuneille ryhmille.

Miksi HySurffin kurssille?
Koska meillä on...
(Kiitos Joona)

HySurfilla on aikoinaan IWA:n (International Windsurfing Association) metodeilla koulutettuja opettajia jäsenistössään. Noudatamme soveltaen opetuksessa IWA:n oppeja edelleen.